RM 4,490
Hari 1 | KUALA LUMPUR – HONG KONG – INCHEON (MDP,MM)
Berkumpul di KLIA 3jam sebelum masa penerbangan untuk daftar masuk bagasi. Transit di Hong Kong. Tiba di Lapangan Terbang disambut oleh wakil di Korea. Daftar masuk hotel di Incheon.
Hari 2 | INCHEON – NAMI ISLAND (MP,MT,MM)
Sarapan pagi di hotel. Memulakan perjalanan ke Chuncheon. Kemudian pelancong dibawa menaiki feri ke Nami Island (Penggambaran filem Winter Sonata). Pulang semula ke Incheon untuk melawat Songwoldong Fairy Tales Village.
Hari 3 | PAJU – SEOUL (MP,MT,MM)
Sarapan pagi di hotel. Memulakan perjalanan ke Paju untuk melawat Imjingak Freedom Bridge. Pelancong dibawa bersiar-siar di Majang Suspension Bridge dan Café Street. Pulang semula ke Seoul dan melawat Eunpyeong Hanok Village. Pelancong berpeluang merasai pengalaman memakai Hanbok (pakaian tradisi Korea) dan kemudian dibawa melawat Seaweed Museum. Sebelum pulang semula ke Incheon, pelancong akan dibawa ke Starfield Library dan K Star Road.
Hari 4 | SEOUL (MP,MT,MM)
Sarapan pagi di hotel. Lawatan dimulakan ke Gyeongbok Palace & National Folk Museum (tutup setiap hari selasa). Menziarahi Masjid Itaewon & membeli-belah di Itaewon Street (Penggambaran filem Itaewon Class). Kemudian pelancong dibawa berkunjung ke Ginseng Center dan Red Pine Tree Shop. Membeli-belah di Myeongdong Market / Duty Free / Namdaemun Market.
Hari 5 | SEOUL (MP,MT,MM)
Sarapan pagi di hotel. Pelancong dibawa melawat N Seoul Tower (tidak termasuk cable car dan observatory Deck) dengan menaiki EV Bus. Seterusnya melawat HiKR Ground iaitu sebuah dewan pameran yang mengintegrasikan Extended Reality(ER). Seterusnya dibawa berkunjung ke Kedai Kosmetik dan Amethyst Factory. Kemudian bersiar-siar di Haneul Park (termasuk Golf Cart). Sebelum pulang ke hotel, pelancong akan dibawa untuk membeli-belah di Hongdae Shopping Street.
Hari 6 | SEOUL – KUALA LUMPUR (MP,MDP)
Sarapan pagi di hotel. Melawat Local Supermarket dan daftar keluar hotel. Bertolak ke Incheon International Aiport untuk penerbangan kembali ke KLIA.
MDP : Makan Dalam Penerbangan
MP : Makan Pagi
MT : Makan Tengahari
MM : Makan Malam
Dewasa Bilik Berdua | Kanak-Kanak (Berkatil) | Kanak-Kanak (Tanpa Katil) | |
---|---|---|---|
RM 4,490 | RM 4,290 | RM 4,090 |
KUL / HKG | 0820 / 1215 | CX 730 |
HKG / ICN | 1405 / 1835 | CX 418 |
ICN / HKG | 1010 / 1315 | CX 417 |
HKG / KUL | 1625 / 2035 | CX 729 |
1 – 6 MAC 2024
* Penerbangan tertakluk kepada perubahan semasa
Harga Termasuk
Harga Tidak Termasuk
Sekiranya anda mempunyai soalan, sila buat pesanan melalui emel atau hubungi +603-8959 6241 /42
Wiya Travel & Tours Sdn Bhd
(KPL7812) (1063103-U)
IATA: 20314803, MATTA: 4788,
BUMITRA: BM740, LKU: 165.
Wiya Travel Sdn Bhd (HQ)
37-3, Level 2, Jalan SP 2/1,
Seksyen 2, Serdang Perdana,
43300, Seri Kembangan,
Selangor.