Tempat Percutian Hangat

Antara tempat percutian yang menjadi tumpuan pada musim sejuk


Tempat Percutian
Menarik


Klik Sini

Kenapa anda patut memilih kami?

Kami adalah Agensi Pelancongan pilihan anda

Licence

Agensi Berdaftar

Wiya Travel & Tours adalah salah satu agensi yang berdaftar dengan Kementrian Pelancongan.
pakej

Pakej Menarik

Kami menyediakan pakej percutian yang terbaik untuk anda untuk ke luar negara.
support

Support Terbaik

Bantuan yang cekap dan pantas akan memudahkan anda untuk berurusan bersama kami.
tour-leader

Tour Leader Terlatih

Anda bakal bersama tour leader kami yang terlatih untuk mengikuti anda sepanjang percutian anda.

Kami Terbang Bersama




Kami menjemput anda untuk bercuti bersama kami. Lebih 10,000 orang telah bercuti bersama kami.


Wiya Travel & Tours sudah berpengalaman lebih daripada 6 tahun dalam industri pelancongan dan kami mahir tentang apa yang kami lakukan.


Sekiranya anda mempunyai soalan,
sila buat pesanan melalui emel atau hubungi +603-2027 4647

Testimoni

Lihat apa yang mereka cakapkan

  • Saya mak ros baru saja balik dari Turki bulan lepas. Memang seronok sangat. Dengan layanan yang sangat2 bagus. Kita takkan rugi dengan apa yang kita bayar. Mak ros sangat2 berpuas hati melancong bersama khidmat Wiya Travel & Tours.
    Rosnan Hashim
  • Thanks Wiya Travel & Tours..kami baru balik dari trip Korea Winter 14-18 Disember baru ni.. Memang pakej terbaik, murah, berbaloi. Bab makanan tu memang 5 star.. Penginapan pun best. Tour guide best. Semua ohhsemmm!
    Nadia Azizi
  • Dah 3 kali travel dengan Wiya Travel. Tak pernah mengecewakan. Servis cekap dan pantas. Memang best sangat. Setakat ni takde masalah lagi buat saya untuk travel dengan keluarga bersama Wiya Travel. Saya konfem nak pergi lagi lepas ni. Terima kasih Wiya Travel!
    Akmal Hisyam, 43 tahun