Pilih Pakej Percutian Anda

Pilih tempat percutian yang anda inginkan dengan klik gambar di bawah

Kenapa anda patut memilih kami?

Kami adalah Agensi Pelancongan pilihan anda

Wiya Travel Icon Agensi 2

Agensi Berdaftar

Wiya Travel & Tours adalah salah satu agensi yang berdaftar dengan Kementrian Pelancongan.
Wiya Travel Icon Pakej 2

Pakej Menarik

Kami menyediakan pakej percutian yang terbaik untuk anda untuk ke luar negara.
Wiya Travel Icon Support 2

Support Terbaik

Bantuan yang cekap dan pantas akan memudahkan anda untuk berurusan bersama kami.
Wiya Travel Icon Tour Leader 2

Tour Leader Terlatih

Anda bakal bersama tour leader kami yang terlatih untuk mengikuti anda sepanjang percutian anda.

Kami Terbang Bersama




Kami menjemput anda untuk bercuti bersama kami. Lebih 10,000 orang telah bercuti bersama kami.


Wiya Travel & Tours sudah berpengalaman lebih daripada 6 tahun dalam industri pelancongan dan kami mahir tentang apa yang kami lakukan.

Wiya Travel Video Intro

Sekiranya anda mempunyai soalan,
sila buat pesanan melalui emel atau hubungi +603-8959 6242

Testimoni

Lihat apa yang mereka cakapkan

  • Saya mak ros baru saja balik dari Turki bulan lepas. Memang seronok sangat. Dengan layanan yang sangat2 bagus. Kita takkan rugi dengan apa yang kita bayar. Mak ros sangat2 berpuas hati melancong bersama khidmat Wiya Travel & Tours.
    Rosnan Hashim
  • Thanks Wiya Travel & Tours..kami baru balik dari trip Korea Winter 14-18 Disember baru ni.. Memang pakej terbaik, murah, berbaloi. Bab makanan tu memang 5 star.. Penginapan pun best. Tour guide best. Semua ohhsemmm!
    Nadia Azizi
  • Dah 3 kali travel dengan Wiya Travel. Tak pernah mengecewakan. Servis cekap dan pantas. Memang best sangat. Setakat ni takde masalah lagi buat saya untuk travel dengan keluarga bersama Wiya Travel. Saya konfem nak pergi lagi lepas ni. Terima kasih Wiya Travel!
    Akmal Hisyam, 43 tahun