Testing Buat Page

Butiran Pakej Percutian Ke Korea

Berikut adalah harga dan tentatif perjalanan untuk pakej percutian ke Korea

Tarikh & Harga Pakej Ke Korea


TarikhMusimHargaBaki Seat
26 April - 1 Mei 2018BungaRM3290Habis
5 Julai - 10 Julai 2018BungaRM3290Habis
17 Ogos - 22 Ogos 2018BungaRM329021 Seat
6 Sept - 11 Sept 2018LuruhRM329030 Seat
13 Sept - 18 SeptLuruhRM329030 Seat
11 Okt - 16 Okt 2018SejukRM329030 Seat

Download Tentatif & Harga Pakej Ke Korea Di Bawah


Musim Bunga Musim Luruh Musim Sejuk

Harga Termasuk


  • Makanan seperti dalam jadual perjalanan.
  • Tambang & cukai oleh Malaysia Airlines.
  • 4 malam penginapan hotel.
  • Bayaran masuk seperti dalam jadual perjalanan.
  • 1 botol air mineral setiap seorang setiap hari.
  • Lawatan & bersiar-siar seperti yang dinyatakan
  • Wakil dari Wiya Travel yang berpengalaman.
  • Pemandu pelancong yang berbahasa Inggeris.
  • Makanan di dalam penerbangan.
  • 30kg bagasi (pergi & balik)

Harga Tidak Termasuk


  • Perbelanjaan peribadi.
  • Insurans perjalanan dari RM52 seorang.
  • Surcaj Musim / Sambutan musim perayaan.
  • Mana-mana extra makanan & minuman yang tidak dinyatakan.
  • Bayaran masuk lain yang tidak dinyatakan.
  • Lebihan cas bagasi.
  • Barangan yang tidak dinyatakan dalam program.

Call & Whatsapp

Dapatkan respon pantas direct kepada staf kami dengan call atau Whatsapp.

Amirul-Asraf-Wiya-Travel
Siti-Zabidah-Wiya-Travel
Shue-Ramli-Wiya-Travel
Shauqi-Wiya-Travel

Sekiranya anda mempunyai soalan,
sila buat pesanan melalui emel atau hubungi +603-2027 4647

Testimoni

Lihat apa yang mereka cakapkan

  • Saya mak ros baru saja balik dari Turki bulan lepas. Memang seronok sangat. Dengan layanan yang sangat2 bagus. Kita takkan rugi dengan apa yang kita bayar. Mak ros sangat2 berpuas hati melancong bersama khidmat Wiya Travel & Tours.
    Rosnan Hashim
  • Thanks Wiya Travel & Tours..kami baru balik dari trip Korea Winter 14-18 Disember baru ni.. Memang pakej terbaik, murah, berbaloi. Bab makanan tu memang 5 star.. Penginapan pun best. Tour guide best. Semua ohhsemmm!
    Nadia Azizi
  • Dah 3 kali travel dengan Wiya Travel. Tak pernah mengecewakan. Servis cekap dan pantas. Memang best sangat. Setakat ni takde masalah lagi buat saya untuk travel dengan keluarga bersama Wiya Travel. Saya konfem nak pergi lagi lepas ni. Terima kasih Wiya Travel!
    Akmal Hisyam, 43 tahun