Pakej Umrah

Butiran Pakej Umrah 2018

Berikut adalah harga dan tentatif perjalanan untuk pakej umrah 2018

Tarikh & Harga Pakej Ke Turki


TarikhTempohHargaBaki Seat
16 Okt - 26 Okt 201812H10MRM6650Full
15 Nov - 25 Nov 201812H10MRM6650Full
15 Nov - 25 Nov 201812H10MRM6650Full
5 Dis - 16 Dis 201812H10MRM6650Selling Fast
25 Dis - 4 Jan 201912H10MRM6650Full

Download Tentatif & Harga Pakej Umrah Di Bawah


Download sini

Keistimewaan Pakej Umrah Wiya Travel


  • PERCUMA kursus umrah.
  • Direct flight tanpa transit.
  • Penginapan berdekatan dengan Masjid.
  • Hotel Mekah 350 meter.
  • Hotel Madinah 150 meter.
  • Pengangkutan selesa di Tanah Suci.
  • Makanan selera Malaysia 3 kali sehari.
  • 3 kali umrah percuma.
  • Bimbingan Mutawwif yang mesra & berpengalaman.
  • Tiada caj tersembunyi.

Hotel Saraya Eiman Mekah & Hotel Mubarak Silver Madinah

Hotel yang bakal menjadi tempat penginapan anda.

Klik Gambar Untuk Call & Whatsapp

Dapatkan respon pantas direct kepada staf kami dengan call atau Whatsapp.

Wiya-Travel-Support-6
Wiya-Travel-Support-1

Sekiranya anda mempunyai soalan,
sila buat pesanan melalui emel atau hubungi +603-2027 4647

Testimoni

Lihat apa yang mereka cakapkan

  • Saya mak ros baru saja balik dari Turki bulan lepas. Memang seronok sangat. Dengan layanan yang sangat2 bagus. Kita takkan rugi dengan apa yang kita bayar. Mak ros sangat2 berpuas hati melancong bersama khidmat Wiya Travel & Tours.
    Rosnan Hashim
  • Thanks Wiya Travel & Tours..kami baru balik dari trip Korea Winter 14-18 Disember baru ni.. Memang pakej terbaik, murah, berbaloi. Bab makanan tu memang 5 star.. Penginapan pun best. Tour guide best. Semua ohhsemmm!
    Nadia Azizi
  • Dah 3 kali travel dengan Wiya Travel. Tak pernah mengecewakan. Servis cekap dan pantas. Memang best sangat. Setakat ni takde masalah lagi buat saya untuk travel dengan keluarga bersama Wiya Travel. Saya konfem nak pergi lagi lepas ni. Terima kasih Wiya Travel!
    Akmal Hisyam, 43 tahun