Pakej Umrah

Butiran Pakej Umrah 2019

Berikut adalah harga dan tentatif perjalanan untuk pakej umrah 2019

Tarikh & Harga Pakej Umrah 2019


TarikhHarga BermulaBaki Seat
24 April - 5 Mac 2019RM6650Full
2 Okt - 13 Okt 2019RM6490Full
10 Okt - 21 Okt 2019RM6490Full
16 Okt - 27 Okt 2019RM6490Full
13 Nov - 24 Nov 2019RM6490Selling Fast
14 Nov - 25 Nov 2019RM6490Full
20 Nov - 1 Dis 2019RM6490Full
( UST AZIZI )
21 Nov - 2 Dis 2019
RM6490Selling Fast
27 Nov - 8 Dis 2019RM6490Selling Fast
28 Nov - 9 Dis 2019RM6490Full
1 Dis - 12 Dis 2019RM6490Selling Fast
3 Dis - 14 Dis 2019RM6490Selling Fast
( UST NOOR )
4 Dis - 15 Dis 2019
RM6490Selling Fast
5 Dis - 16 Dis 2019RM6490Selling Fast
10 Dis - 21 Dis 2019RM6490Selling Fast
( ADEEP NAHAR )
11 Dis - 22 Dis 2019
RM6490Selling Fast
( UST GHAFOOR )
12 Dis - 23 Dis 2019
RM6490Selling Fast
17 Dis - 28 Dis 2019RM6490Selling Fast
18 Dis - 29 Dis 2019RM6490Selling Fast
19 Dis - 30 Dis 2019RM6490Selling Fast

Keistimewaan Pakej Umrah Wiya Travel


  • Direct flight tanpa transit.
  • Penginapan berdekatan dengan Masjid.
  • Hotel Mekah 50 meter.
  • Hotel Madinah 150 meter.
  • Pengangkutan selesa di Tanah Suci.
  • Makanan selera Malaysia 3 kali sehari.
  • 2x Solat Jumaat di Tanah Suci
  • Bimbingan Mutawwif yang mesra & berpengalaman.
  • Tiada caj tersembunyi.

Nama Hotel Penginapan


  • Hotel Millenium Tower = Makkah (50 meter)
  • Hotel Saraya Ajyad @ setaraf = Makkah (350 meter)
  • Hotel Mukhtara Alami @ setaraf = Madinah (150 meter)

Klik Button Untuk Call & Whatsapp

Dapatkan respon pantas direct kepada staf kami dengan call atau Whatsapp.

Whatsapp-Wiyatravel

Sekiranya anda mempunyai soalan,
sila buat pesanan melalui emel atau hubungi +603-8959 6242

Testimoni

Lihat apa yang mereka cakapkan

  • Saya mak ros baru saja balik dari Turki bulan lepas. Memang seronok sangat. Dengan layanan yang sangat2 bagus. Kita takkan rugi dengan apa yang kita bayar. Mak ros sangat2 berpuas hati melancong bersama khidmat Wiya Travel & Tours.
    Rosnan Hashim
  • Thanks Wiya Travel & Tours..kami baru balik dari trip Korea Winter 14-18 Disember baru ni.. Memang pakej terbaik, murah, berbaloi. Bab makanan tu memang 5 star.. Penginapan pun best. Tour guide best. Semua ohhsemmm!
    Nadia Azizi
  • Dah 3 kali travel dengan Wiya Travel. Tak pernah mengecewakan. Servis cekap dan pantas. Memang best sangat. Setakat ni takde masalah lagi buat saya untuk travel dengan keluarga bersama Wiya Travel. Saya konfem nak pergi lagi lepas ni. Terima kasih Wiya Travel!
    Akmal Hisyam, 43 tahun