Pakej Percutian Ke Turki

Butiran Pakej Percutian Ke Turki

Berikut adalah harga dan tentatif perjalanan untuk pakej percutian ke Turki

Tarikh & Harga Pakej Ke Turki


TarikhMusimHargaBaki Seat
16 April - 24 April 2019BungaRM4090Selling Fast
30 Ogos - 7 Sept 2019PanasRM4090Selling Fast
31 Ogos - 8 Sept 2019PanasRM4090Selling Fast
7 Sept - 15 Sept 2019PanasRM4090Selling Fast
8 Sept - 16 Sept 2019PanasRM4090Selling Fast
2 Dis - 10 Dis 2019SejukRM4590Selling Fast
4 Dis - 12 Dis 2019SejukRM4590Selling Fast
5 Dis - 13 Dis 2019SejukRM4590Selling Fast
11 Dis - 19 Dis 2019SejukRM4590Selling Fast
12 Dis - 20 Dis 2019SejukRM4590Selling Fast
13 Dis - 21 Dis 2019SejukRM4590Selling Fast

Download Tentatif & Harga Pakej Ke Turki Di Bawah


April - SeptDisember

Harga Termasuk


  • Makanan seperti dalam jadual perjalanan.
  • Tambang & cukai oleh Air Astana / Oman Air
  • 7 malam penginapan hotel.
  • Bayaran masuk seperti dalam jadual perjalanan.
  • 1 botol air mineral setiap seorang setiap hari.
  • Lawatan & bersiar-siar seperti yang dinyatakan
  • Wakil dari Wiya Travel yang berpengalaman.
  • Pemandu pelancong yang berbahasa Inggeris.
  • Makanan di dalam penerbangan.
  • 30kg bagasi (pergi & balik)

Harga Tidak Termasuk


  • Perbelanjaan peribadi.
  • Insurans perjalanan dari RM80 seorang.
  • Surcaj Musim / Sambutan musim perayaan.
  • Mana-mana extra makanan & minuman yang tidak dinyatakan.
  • Bayaran masuk lain yang tidak dinyatakan.
  • Lebihan cas bagasi.
  • Barangan yang tidak dinyatakan dalam program.

Klik Button Untuk Call & Whatsapp

Dapatkan respon pantas direct kepada staf kami dengan call atau Whatsapp.

Whatsapp-Wiyatravel

Sekiranya anda mempunyai soalan,
sila buat pesanan melalui emel atau hubungi +603-8959 6242

Testimoni

Lihat apa yang mereka cakapkan

  • Saya mak ros baru saja balik dari Turki bulan lepas. Memang seronok sangat. Dengan layanan yang sangat2 bagus. Kita takkan rugi dengan apa yang kita bayar. Mak ros sangat2 berpuas hati melancong bersama khidmat Wiya Travel & Tours.
    Rosnan Hashim
  • Thanks Wiya Travel & Tours..kami baru balik dari trip Korea Winter 14-18 Disember baru ni.. Memang pakej terbaik, murah, berbaloi. Bab makanan tu memang 5 star.. Penginapan pun best. Tour guide best. Semua ohhsemmm!
    Nadia Azizi
  • Dah 3 kali travel dengan Wiya Travel. Tak pernah mengecewakan. Servis cekap dan pantas. Memang best sangat. Setakat ni takde masalah lagi buat saya untuk travel dengan keluarga bersama Wiya Travel. Saya konfem nak pergi lagi lepas ni. Terima kasih Wiya Travel!
    Akmal Hisyam, 43 tahun