Pakej Percutian Ke Turki

Butiran Pakej Percutian Ke Turki

Berikut adalah harga dan tentatif perjalanan untuk pakej percutian ke Turki

Tarikh & Harga Pakej Ke Turki


TarikhMusimHargaBaki Seat
2 Dis - 10 Dis 2019SejukRM4590Full
5 Dis - 13 Dis 2019SejukRM4590Full
11 Dis - 19 Dis 2019SejukRM4590Full
12 Dis - 20 Dis 2019SejukRM4590Selling Fast
13 Dis - 21 Dis 2019SejukRM4590Full
10 Jan - 18 Jan 2020SejukRM4290Selling Fast
14 Jan - 22 Jan 2020SejukRM4290Selling Fast
5 Feb - 13 Feb 2020SejukRM4290Selling Fast
7 Feb - 15 Feb 2020SejukRM4290Selling Fast
1 April - 9 April 2020BungaRM4290Selling Fast
5 April - 13 April 2020BungaRM4290Selling Fast
7 April - 15 April 2020BungaRM4290Full
9 April - 17 April 2020BungaRM4290Selling Fast

Download Tentatif & Harga Pakej Ke Turki Di Bawah


Disember Jan - Feb Feb - April

Harga Termasuk


  • Makanan seperti dalam jadual perjalanan.
  • Tambang & cukai oleh Air Astana / Oman Air
  • 7 malam penginapan hotel.
  • Bayaran masuk seperti dalam jadual perjalanan.
  • 1 botol air mineral setiap seorang setiap hari.
  • Lawatan & bersiar-siar seperti yang dinyatakan
  • Wakil dari Wiya Travel yang berpengalaman.
  • Pemandu pelancong yang berbahasa Inggeris.
  • Makanan di dalam penerbangan.
  • 30kg bagasi (pergi & balik)

Harga Tidak Termasuk


  • Perbelanjaan peribadi.
  • Insurans perjalanan dari RM80 seorang.
  • Surcaj Musim / Sambutan musim perayaan.
  • Mana-mana extra makanan & minuman yang tidak dinyatakan.
  • Bayaran masuk lain yang tidak dinyatakan.
  • Lebihan cas bagasi.
  • Barangan yang tidak dinyatakan dalam program.

Klik Button Untuk Call & Whatsapp

Dapatkan respon pantas direct kepada staf kami dengan call atau Whatsapp.

Whatsapp-Wiyatravel

Berminat untuk buat tempahan?


Sila isi maklumat di bawah. Kami akan hubungi anda secepat mungkin.







Pilih pakej yang anda inginkan..

Pakej BerkumpulanPakej Persendirian (Private)

Lain-lain untuk dimasukkan..

Tiket PenerbanganVisaInsuran Perjalanan


Masukkan mesej anda di bawah.


Testimoni

Lihat apa yang mereka cakapkan

  • Saya mak ros baru saja balik dari Turki bulan lepas. Memang seronok sangat. Dengan layanan yang sangat2 bagus. Kita takkan rugi dengan apa yang kita bayar. Mak ros sangat2 berpuas hati melancong bersama khidmat Wiya Travel & Tours.
    Rosnan Hashim
  • Thanks Wiya Travel & Tours..kami baru balik dari trip Korea Winter 14-18 Disember baru ni.. Memang pakej terbaik, murah, berbaloi. Bab makanan tu memang 5 star.. Penginapan pun best. Tour guide best. Semua ohhsemmm!
    Nadia Azizi
  • Dah 3 kali travel dengan Wiya Travel. Tak pernah mengecewakan. Servis cekap dan pantas. Memang best sangat. Setakat ni takde masalah lagi buat saya untuk travel dengan keluarga bersama Wiya Travel. Saya konfem nak pergi lagi lepas ni. Terima kasih Wiya Travel!
    Akmal Hisyam, 43 tahun

Sekiranya anda mempunyai soalan,
sila buat pesanan melalui emel atau hubungi +603-8959 6242


Hantar Emel Call Kami

Butiran Pakej Percutian Ke Kunming

Berikut adalah harga dan tentatif perjalanan untuk pakej percutian ke Kunming

Tarikh & Harga Pakej Ke Kunming


TarikhHargaBaki Seat
17 April - 21 April 2019RM2690Full
18 Sept - 22 Sept 2019RM2690Selling Fast
25 Sept - 29 Sept 2019RM2690Selling Fast
9 Okt - 13 Okt 2019RM2690Selling Fast
Harga Termasuk

  • Makanan seperti dalam jadual perjalanan.
  • Tambang & cukai oleh Lucky Air.
  • Penginapan di Hotel
  • Bayaran masuk seperti dalam jadual perjalanan.
  • 1 botol air mineral setiap seorang setiap hari.
  • Lawatan & bersiar-siar seperti yang dinyatakan
  • Wakil dari Wiya Travel yang berpengalaman.
  • Pemandu pelancong yang berbahasa Inggeris.
  • Makanan di dalam penerbangan.
  • 20kg bagasi (pergi & balik)
Harga Tidak Termasuk

  • Perbelanjaan peribadi.
  • Insurans perjalanan dari RM52 seorang.
  • Surcaj Musim / Sambutan musim perayaan.
  • Mana-mana extra makanan & minuman yang tidak dinyatakan.
  • Bayaran masuk lain yang tidak dinyatakan.
  • Lebihan cas bagasi.
  • Barangan yang tidak dinyatakan dalam program.

Download Tentatif & Harga Pakej Ke Kunming Di Bawah


April - Oktober

Klik Button Untuk Call & Whatsapp

Dapatkan respon pantas direct kepada staf kami dengan call atau Whatsapp.

Whatsapp-Wiyatravel

Berminat untuk buat tempahan?


Sila isi maklumat di bawah. Kami akan hubungi anda secepat mungkin.







Pilih pakej yang anda inginkan..

Pakej BerkumpulanPakej Persendirian (Private)

Lain-lain untuk dimasukkan..

Tiket PenerbanganVisaInsuran Perjalanan


Masukkan mesej anda di bawah.


Testimoni

Lihat apa yang mereka cakapkan

  • Saya mak ros baru saja balik dari Turki bulan lepas. Memang seronok sangat. Dengan layanan yang sangat2 bagus. Kita takkan rugi dengan apa yang kita bayar. Mak ros sangat2 berpuas hati melancong bersama khidmat Wiya Travel & Tours.
    Rosnan Hashim
  • Thanks Wiya Travel & Tours..kami baru balik dari trip Korea Winter 14-18 Disember baru ni.. Memang pakej terbaik, murah, berbaloi. Bab makanan tu memang 5 star.. Penginapan pun best. Tour guide best. Semua ohhsemmm!
    Nadia Azizi
  • Dah 3 kali travel dengan Wiya Travel. Tak pernah mengecewakan. Servis cekap dan pantas. Memang best sangat. Setakat ni takde masalah lagi buat saya untuk travel dengan keluarga bersama Wiya Travel. Saya konfem nak pergi lagi lepas ni. Terima kasih Wiya Travel!
    Akmal Hisyam, 43 tahun

Sekiranya anda mempunyai soalan,
sila buat pesanan melalui emel atau hubungi +603-8959 6242


Hantar Emel Call Kami