Pakej Percutian Ke Korea

Butiran Pakej Percutian Ke Korea

Berikut adalah harga dan tentatif perjalanan untuk pakej percutian ke Korea

Tarikh & Harga Pakej Ke Korea


TarikhMusimHargaBaki Seat
23 Nov - 28 Nov 2019LuruhRM3290Full
2 Dis - 7 Dis 2019SejukRM3290Selling Fast
4 Dis - 9 Dis 2019SejukRM3290Selling Fast
5 Dis - 10 Dis 2019SejukRM3290Selling Fast
9 Dis - 14 Dis 2019SejukRM3290Selling Fast
10 Dis - 15 Dis 2019SejukRM3290Selling Fast
11 Dis - 16 Dis 2019SejukRM3290Selling Fast
16 Dis - 21 Dis 2019SejukRM3290Full
17 Dis - 22 Dis 2019SejukRM3290Full
16 Mac - 21 Mac 2020BungaRM3290Selling Fast
17 Mac - 22 Mac 2020BungaRM3290Selling Fast
23 Mac - 28 Mac 2020BungaRM3290Selling Fast
24 Mac - 29 Mac 2020BungaRM3290Selling Fast
2 April - 7 April 2020BungaRM3290Selling Fast
9 April - 14 April 2020BungaRM3290Selling Fast
15 April - 20 April 2020BungaRM3290Selling Fast

Download Tentatif & Harga Pakej Ke Korea Di Bawah


Oct - Nov Disember Disember 2 Mac - April

Harga Termasuk


  • Makanan seperti dalam jadual perjalanan.
  • Tambang & cukai oleh Malaysia Airlines / Air Asia / Cathay Pacific.
  • Penginapan di Hotel.
  • Bayaran masuk seperti dalam jadual perjalanan.
  • 1 botol air mineral setiap seorang setiap hari.
  • Lawatan & bersiar-siar seperti yang dinyatakan
  • Wakil dari Wiya Travel yang berpengalaman.
  • Pemandu pelancong yang berbahasa Inggeris.
  • Makanan di dalam penerbangan.
  • 30kg bagasi (pergi & balik)

Harga Tidak Termasuk


  • Perbelanjaan peribadi.
  • Insurans perjalanan dari RM52 seorang.
  • Surcaj Musim / Sambutan musim perayaan.
  • Mana-mana extra makanan & minuman yang tidak dinyatakan.
  • Bayaran masuk lain yang tidak dinyatakan.
  • Lebihan cas bagasi.
  • Barangan yang tidak dinyatakan dalam program.

Klik Button Untuk Call & Whatsapp

Dapatkan respon pantas direct kepada staf kami dengan call atau Whatsapp.

Whatsapp-Wiyatravel

Berminat untuk buat tempahan?


Sila isi maklumat di bawah. Kami akan hubungi anda secepat mungkin.







Pilih pakej yang anda inginkan..

Pakej BerkumpulanPakej Persendirian (Private)

Lain-lain untuk dimasukkan..

Tiket PenerbanganVisaInsuran Perjalanan


Masukkan mesej anda di bawah.


Testimoni

Lihat apa yang mereka cakapkan

  • Saya mak ros baru saja balik dari Turki bulan lepas. Memang seronok sangat. Dengan layanan yang sangat2 bagus. Kita takkan rugi dengan apa yang kita bayar. Mak ros sangat2 berpuas hati melancong bersama khidmat Wiya Travel & Tours.
    Rosnan Hashim
  • Thanks Wiya Travel & Tours..kami baru balik dari trip Korea Winter 14-18 Disember baru ni.. Memang pakej terbaik, murah, berbaloi. Bab makanan tu memang 5 star.. Penginapan pun best. Tour guide best. Semua ohhsemmm!
    Nadia Azizi
  • Dah 3 kali travel dengan Wiya Travel. Tak pernah mengecewakan. Servis cekap dan pantas. Memang best sangat. Setakat ni takde masalah lagi buat saya untuk travel dengan keluarga bersama Wiya Travel. Saya konfem nak pergi lagi lepas ni. Terima kasih Wiya Travel!
    Akmal Hisyam, 43 tahun

Sekiranya anda mempunyai soalan,
sila buat pesanan melalui emel atau hubungi +603-8959 6242


Hantar Emel Call Kami