Pakej Percutian Ke 3 Tan

Butiran Pakej Percutian Ke 3 Tan

Berikut adalah harga dan tentatif perjalanan untuk pakej percutian ke 3 Tan

Tarikh & Harga Pakej Ke 3 Tan


TarikhMusimHargaBaki Seat
31 Jan - 6 Feb 2020SejukRM5999Selling Fast
7 Feb - 13 Feb 2020SejukRM5999Selling Fast
20 - 26 Mac 2020SejukRM5999Selling Fast
27 Mei - 2 April 2020SejukRM5999Selling Fast

Download Tentatif & Harga Pakej Ke 3 Tan


Jan - April

Harga Termasuk


  • Makanan seperti jadual perjalanan
  • Tambang & cukai oleh Air Astana
  • 6 malam penginapan hotel
  • Bayaran masuk seperti jadual perjalanan
  • 1 botol air mineral setiap seorang setiap hari
  • Tiket lawatan seperti yang dinyatakan
  • Tip
  • Wakil dari syarikat yang berpengalaman
  • Pemandu Pelancong yang berbahasa Inggeris
  • Makanan di dalam penerbangan
  • 20 kg bagasi (pergi & balik)
  • Persembahan kebudayaan seperti dalam itineri
  • Tiket kereta api :
    • Tashkent - Samarkand
    • Samarkand - Tashkent
    • (Afrosiab), Kelas Ekonomi

Harga Tidak Termasuk


  • Perbelanjaan peribadi
  • Insurans perjalanan dari RM52 seorang
  • Surcaj Musim / Sambutan musim perayaan
  • Mana-mana ekstra makan & minum yang tidak dinyatakan
  • Bayaran masuk lain yang tidak dinyatakan Lebihan cas bagasi
  • Barangan yang tidak dinyatakan dalam program

Klik Button Untuk Call & Whatsapp

Dapatkan respon pantas direct kepada staf kami dengan call atau Whatsapp.

Whatsapp-Wiyatravel

Berminat untuk buat tempahan?


Sila isi maklumat di bawah. Kami akan hubungi anda secepat mungkin.







Pilih pakej yang anda inginkan..

Pakej BerkumpulanPakej Persendirian (Private)

Lain-lain untuk dimasukkan..

Tiket PenerbanganVisaInsuran Perjalanan


Masukkan mesej anda di bawah.


Testimoni

Lihat apa yang mereka cakapkan

  • Saya mak ros baru saja balik dari Turki bulan lepas. Memang seronok sangat. Dengan layanan yang sangat2 bagus. Kita takkan rugi dengan apa yang kita bayar. Mak ros sangat2 berpuas hati melancong bersama khidmat Wiya Travel & Tours.
    Rosnan Hashim
  • Thanks Wiya Travel & Tours..kami baru balik dari trip Korea Winter 14-18 Disember baru ni.. Memang pakej terbaik, murah, berbaloi. Bab makanan tu memang 5 star.. Penginapan pun best. Tour guide best. Semua ohhsemmm!
    Nadia Azizi
  • Dah 3 kali travel dengan Wiya Travel. Tak pernah mengecewakan. Servis cekap dan pantas. Memang best sangat. Setakat ni takde masalah lagi buat saya untuk travel dengan keluarga bersama Wiya Travel. Saya konfem nak pergi lagi lepas ni. Terima kasih Wiya Travel!
    Akmal Hisyam, 43 tahun

Sekiranya anda mempunyai soalan,
sila buat pesanan melalui emel atau hubungi +603-8959 6242


Hantar Emel Call Kami