Pakej Percutian FIT Ke Thailand

Pilih Pakej Percutian Anda

Pilih tempat percutian yang anda inginkan dalam senarai di bawah

Butiran Pakej Percutian


Nama PakejJadual Perjalanan
Bangkok Klik sini
Chiang Mai - Chiang Rai Klik sini
Chiangmai Klik sini
Krabi Klik sini
Phuket Klik sini

Pakej Termasuk


  • Penginapan di hotel.
  • Pemandu pelancong yang berbahasa Inggeris.
  • Lawatan seperti dalam jadual perjalanan.
  • Makan seperti dalam jadual perjalanan.
  • Kenderaan peribadi berhawa dingin sepanjang lawatan.
  • Perkhidmatan ambil dan hantar dari Airport.
  • Tiket masuk, bayaran tempat letak kereta, tol seperti dalam jadual perjalanan.

Pakej Tidak Termasuk


  • Perbelanjaan peribadi.
  • Insurans perjalanan.
  • Tiket penerbangan pergi dan balik.
  • Mana-mana extra makanan & minuman yang tidak dinyatakan.
  • Surcaj Musim / Sambutan musim perayaan.
  • Tipping untuk pemandu dan pemandu pelancong.

Klik Gambar Untuk Call & Whatsapp

Dapatkan respon pantas direct kepada staf kami dengan call atau Whatsapp.

Wiya-Travel-Support-1
Design-Whatsapp-Staf-3
Wiya-Travel-Support-2
Wiya-Travel-Support-4

Sekiranya anda mempunyai soalan,
sila buat pesanan melalui emel atau hubungi +603-2027 4647

Testimoni

Lihat apa yang mereka cakapkan

  • Saya mak ros baru saja balik dari Turki bulan lepas. Memang seronok sangat. Dengan layanan yang sangat2 bagus. Kita takkan rugi dengan apa yang kita bayar. Mak ros sangat2 berpuas hati melancong bersama khidmat Wiya Travel & Tours.
    Rosnan Hashim
  • Thanks Wiya Travel & Tours..kami baru balik dari trip Korea Winter 14-18 Disember baru ni.. Memang pakej terbaik, murah, berbaloi. Bab makanan tu memang 5 star.. Penginapan pun best. Tour guide best. Semua ohhsemmm!
    Nadia Azizi
  • Dah 3 kali travel dengan Wiya Travel. Tak pernah mengecewakan. Servis cekap dan pantas. Memang best sangat. Setakat ni takde masalah lagi buat saya untuk travel dengan keluarga bersama Wiya Travel. Saya konfem nak pergi lagi lepas ni. Terima kasih Wiya Travel!
    Akmal Hisyam, 43 tahun